Jdi na obsah Jdi na menu
 


Testy

24. 1. 2006

a                      Test znalostí z Čarodějek

Která sestra je nejmladší?

A)Prue        B)Piper          C)Phoebe            D)Paige

Jak se jmenuje Pipeřin mladší syn?

A)Wyatt      B)Matthew     C)Chris               D)Leo

Kdo byl Pruin první přítel v první sérii?

A)Dan          B)Cole          C)Leo                 D)Andy

Jak se jmenoval díl v kterém čarodějky nadobro zničily Colea?

A)Den kdy magie zmizela

B)Pod vlivem magie

C)Výlet do budoucnosti

D)Sté narozeniny

Kdo byl první přítel Phoebe od Colovy smrti?

A)Leo          B)Dan         C)Jason             D)Dex

Jak reagoval Jason když se dozvěděl že je Phoebe čarodějka?

A)Vzal si ji

B)Utekl

C)Řekl že potřebuje čas

D)Zmlátil ji

Po jaké sestře zaujala Paige místo?

A)Phoebe     B)Piper     C)Prue    

Jak se jmenuje starší který chtěl zabít Wyatta?

A)Avatar     B)Leo       C)Gideon             D)Malik

Kdo je Leslie?

A)Přítel Phoebe v 7.sérii

B)Démon

C)Světlonoš

D)Přítel Paige v 8.sérii

V jakého démona se proměňoval Cole?

A)Baltazara B)Troxu   C)Shaxe               D)Barbase

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------VÝSLEDKY----------------------------------------------------

1)D

2)C

3)D

4)D

5)C

6)C

7)C

8)C

9)A

10)A

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Čarodějný test

(Kristýnka, 18. 2. 2011 1:55)

ten test je velmi dobrý já jsem akorát nevěděla jednu otázku a to 9 jinak jsem to měla všechno dobře

komentár

(Phoebe Halliwell, 8. 6. 2006 18:44)

trápny test...